Dyrk jordbær med Philips GreenPower LED-topbelysning

Brookberries Venlo

Brookberries

Venlo, Holland

I et område på 20 hektar og fordelt på fire drivhuse producerer Brookberries hvert år 2,5 millioner jordbær af sorter af topkvalitet. To af disse drivhuse er halvt oplyste; den ene med traditionel HPS-belysning og den anden med Philips GreenPower LED-topbelysning.

Brookberries direktør, Marcel Dings
Tre dyrkningscyklusser hvert år i stedet for to. Det gør en stor forskel i omsætningen. Vi er nu i stand til at levere kvalitetsjordbær til forbrugerne året rundt.
– Marcel Dings, direktør for Brookberries
Brookberries-drivhus dyrker jordbær hele året rundt

Kundens krav

Brookberries ønsker at dyrke kvalitetsjordbær året rundt. Dette vil kræve den allerbedste belysning for at opnå en forudsigelig produktionsproces og højere udbytte. Virksomheden stræber efter en produktionsproces, der både opfylder bæredygtige krav og kravet om helårsproduktion. Dette er grunden til, at virksomheden allerede tidligere valgte Philips GreenPower LED-plantelys.

Den helt rigtige belysning

I slutningen af 2018 blev 6700 Philips GreenPower LED-topbelysningsmoduler installeret i et af deres drivhuse, hvilket bidrager til en konstant produktionsproces og et forudsigeligt, højt udbytte. LED-belysningen gør det muligt at have tre dyrkningscyklusser om året i stedet for to cyklusser i uoplyste drivhuse. Selv i måneder med lidt dagslys er der en kontinuerlig vækstproces. Den nye topbelysning giver bedre kontrol over høsttider, og for avlerne, kommercielle partnere og forbrugerne er dette en meget ønskværdig udvikling, som er i tråd med de samfundsmæssige og økonomiske behov for tilgængelighed af kvalitetsjordbær året rundt.

Philips GreenPower LED-topbelysning

GreenPower LED-topbelysning

Philips GreenPower LED-topbelysning leverer meget højt lysudbytte, mens den udstråler meget mindre varme end HPS-topbelysning.