Salatavler skifter til 100 % Philips LED-topbelysning

Great Lakes Growers

Ohio, USA

På blot seks år har John Bonner udvidet Great Lakes Growers til en drivhusdrift på mere 85.000 kvadratmeter.

Great Lakes Growers har specialiseret sig i at dyrke frisk, velsmagende, pesticidfri salat og urter til lokale købmænd, markeder og restauranter i det nordøstlige Ohio og videre.

Bedplanter Florensis
Farven er meget dybere, mørkere, rigere med LED-lys. Smagen er bedre med LED-lys.
– John Bonner, ejer
Florensis

Kundens krav

Siden starten af sin virksomhed har Bonner benyttet sig af traditionel HPS-belysning for at imødekomme virksomhedens supplerende belysningsbehov. Men mulighederne i LED-vækstlys fascinerede Bonner. Efter at have læst og undersøgt de forskellige LED-produkter og muligheder besluttede Bonner at udføre sit eget interne forsøg med Philips LED-topbelysning.

Den helt rigtige belysning

I et kontrolleret forsøg, først over salat og derefter over urter, sporede og sammenlignede Bonner dyrkning under 600 W HPS med dyrkning under Philips LED-topbelysning (DR/B LB).

Ved at dyrke salat under LED-lys bemærkede Bonner mange kvalitative og kvantitative fordele, herunder:

• 30 % produktionsstigning
  • Reduceret spidsforbrænding
  • Forbedret farve
Philips GreenPower LED-topbelysning

Philips GreenPower LED-topbelysning

Med Philips LED-topbelysning anslår Bonner en produktionsstigning på cirka 30 procent. Dette, kombineret med forbedret produktkvalitet, var den styrende faktor i Bonners beslutning om at skifte helt over til Philips LED-topbelysning.

Gå foran med LED-belysningsteknologi til gartnerier

Gå foran med LED-belysningsteknologi til gartnerier

Teamet

Great Lakes Growers

Avler

AgriNomix

Philips LED Horti Partner
Besøg hjemmesiden