Det giver en fantastisk smag

GrowUp Urban Farms

London, Storbritannien

GrowUp Urban Farms blev grundlagt i 2013 af Kate Hofman og Tom Webster for at bygge bæredygtige erhvervslandbrug i byen, hvor der dyrkes mad til lokale markeder. Det er forpligtet til at brødføde mennesker i byer på en måde, der er positiv for lokalsamfund og miljø, i dag og i fremtiden.

grow up NL
Vi bruger den, fordi den har en fantastisk smag, virkelig pebret, sennepagtig
– Kokken Joel Braham, Good Egg Restaurant
De Hoog Orchideeen

Kundens krav

Grundlæggerne indså, at hvis de ville bygge et landbrug, der var kommercielt levedygtigt i en by, hvor pladsen er så vigtig, f.eks. London, skulle de kunne vokse opad og bruge pladsen omkring dem. Medstifter Kate Hofman siger: "Den eneste måde at få det til at fungere på var at vokse indendørs, og vi var nødt til at lede efter en belysningsløsning, der ville hjælpe os med at producere de bedste kvalitetsprodukter."

Den helt rigtige belysning

Alt bliver leveret til lokale kunder inden for 12 timer efter høst. Ifølge kokken Joel Braham på The Good Egg i Stoke Newington elsker London GrowUps salatgrønt. "Vi bruger det, fordi det har en fantastisk smag; virkelig pebret, sennepagtigt ... Det er lige meget, hvornår på året vi får salaten, selv midt om vinteren, den er altid den samme.

Hofman siger: "Brug af LED-belysning giver en række fordele ved dyrkning af bæredygtig mad. Når vi kontrollerer, hvilket lys planterne modtager, har vi mere overordnet kontrol over deres vækst. Det betyder, at planter spirer hurtigere, deres rødder vokser hurtigere, og vi får større udbytte." LED'er fungerer ved køligere temperaturer end andre gartnerilamper. Det betyder, at de kan placeres tættere på planten, og det sikrer, at bladene får en ensartet mængde og kvalitet af lys, som fremmer homogen vækst.

"Vigtigt for os er også, at LED-belysning er meget energieffektiv. Med hensyn til energiforbruget kan LED-belysningssystemer angiveligt bruge 85 % mindre energi end traditionelle metoder. Brugen af LED'er frem for lysstofrør f.eks. hjælper os til yderligere at sænke vores energiforbrug", siger Hofman.

Philips GreenPower LED-produktionsmodul

Philips GreenPower LED-produktionsmodul

Produktionsmodulet er udviklet til dyrkning i flere lag i konditionerede miljøer med lidt eller intet dagslys.

Rigtig god farve og form

Growup FL

Teamet

GrowUp Urban Farm

Avler