Ingen valgmuligheder eller ingen grænser?

Rigtige fagfolk nøjes ikke med at kigge – de finder det, de skal bruge

Forskellige belysningsprojekter kræver forskellige belysningsløsninger og kan have forskellige prisniveauer. Philips produktvælger- og TCO-værktøj hjælper dig med at finde den helt rigtige LED-belysning, der passer til dine kunders planer og budget. Kig en gang!

LED-lys til ethvert behov fra verdens førende producent af belysning.

Find præcis det, du leder efter, med verdens mest omfattende udvalg af LED-belysningsløsninger.

Stilfulde og overkommelige LED-armaturer til ethvert rum

Interact Ready: forbundet belysning skabt til succes

Forbundet belysning betyder, at LED-lys med integrerede sensorer er forbundet med anvendelsessoftware. Med Interact Pro dashboard og app er forbundet belysning nu tilgængelig for små og mellemstore virksomheder. Den fungerer problemfrit med Philips Interact Ready CoreLine armaturer, MasterConnect LED-lysrør, sensorer og vægkontakter. Fra industri til varehuse, kontorer og parkeringshuse – det er nu muligt at gøre dem smartere og mere effektive, samtidig med at de genererer helt forretningsmuligheder for dig.

Stilfulde og overkommelige LED-armaturer til ethvert rum

CoreLine projektør – til alle projekter, hvor lyset spiller en stor rolle

Uanset om en belysningsløsning er ny eller gammel, kan den forvandle en bygnings udseende til noget ganske særligt og gøre den til et sted, hvor folk nyder deres daglige arbejde. Giv dine kunder et sandt wow-øjeblik med Philips CoreLine – den komplette serie af førsteklasses LED-belysning, der er godt i gang med at sætte en ny standard i branchen. For når lyset er afgørende, tager man ingen chancer.

Special LED-eftermontering

Vælg Philips Ledinaire til dagligdagens belysningsopgaver.

Stol på ærlige, hårdtarbejdende løsninger, der leverer, hvad de lover. Få pålidelig ydelse og de resultater, du forventer, med testede nøglekomponenter fra Philips. Og det til en pris, der er på din side! Philips Ledinaire – det essentielle udvalg af pålidelige produkter til opgaver med hverdagslys, hvor der kræves en god ydelse.

Øjeblikkelige besparelser med lysrør, der er nemme at montere

Philips LED-lysrør: Få øjeblikkelige besparelser med lysrør, der er nemme at montere

Philips LED-lysrør har en enkelhed og ultraeffektivitet, der gør dem til den hurtigste og nemmeste måde at opgradere til LED på, hvis man ønsker øjeblikkelige energibesparelser over en lang og pålidelig levetid. Vores portefølje af Philips LED-lysrør dækker det bredeste udvalg af anvendelsesområder, så du kan montere det rigtige LED-lysstofrør hver gang.

Den perfekte atmosfære med LED-lamper

Philips LED-lamper: for at få den perfekte atmosfære

Philips LED-lamper er designet til at skabe smukke miljøer med forskellige visuelle effekter og dæmpningsmuligheder, som du kan skræddersy til netop dit behov.

Stilfulde og overkommelige LED-armaturer til ethvert rum

Philips TrueForce: det perfekte skift fra HID til LED

For mange kunder er udsigten til at lukke deres kontor, bygning eller lager på grund af en eftermontering i fuld skala en skræmmende tanke. Med disse specialiserede LED-eftermonteringsprodukter kan installationstiden reduceres med helt op til 90 %, men din kunde kan stadig mærke de energibesparende fordele.

Understøttelse af belysningsdesign

Understøttelse af belysningsdesign

Uanset om det handler at vinde flere projekter eller forbedre dit lysdesign, har vi en række værktøjer til at hjælpe dig med at levere de bedst mulige resultater. Fra beregningsfunktioner til samlede ejeromkostninger til designsupport til nyttige apps – find det hele her.

Traditionel belysning

Traditionel belysning

Vores traditionelle portefølje har en dokumenteret track record med hensyn til kvalitet, pålidelighed og værdi for pengene. Vores brede portefølje består af forskellige lampeteknologier (herunder halogen, lysstofrør, kompakt lysstofrør – integreret og ikke-integreret, kompakt HID (High Intensity Discharge) og HID (High Intensity Discharge) samt de armaturer, den belysningselektronik og de startere, der hører til).

Bliv en belysningsekspert

Signify Lighting Academy er en læringsplatform, der tilbyder alle relevante uddannelsesressourcer, hovedsagelig i form af vurderingstests (certifikatuddelinger). Se vores udbud af kurser, der hjælper dig med at blive en certificeret installatør inden for intelligent belysning.

Kommerciel oplæring

Denne linje fokuserer på funktioner og fordele ved individuelle og gateway-tilsluttede versioner. Hvis du ønsker at beskæftige dig nærmere med Internet of Things (IOT), skal du kontakte din Signify-repræsentant for at få adgang til den udvidede kursusversion.

Teknisk oplæring

På dette kursus lærer du i detaljer, hvordan du kommer i gang med appen, og hvordan du anvender de forskellige funktioner på grundlæggende og avancerede niveauer.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig installatørens nyhedsbrev og hold dig opdateret om vores innovationer.

Find en distributør

Find din nærmeste distributør/partner.

Kontakt os

Har du spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte os.

Se mere

Rigtige fagfolk, rigtige historier

Du er en rigtig belysningsfagmand. Ikke en amatør, ikke en weekendentusiast, men installatør på ekspertniveau. Det er derfor, folk stoler på dig med en af de vigtigste ting i livet – lys.

Installationer

Har du spørgsmål om installation? Se vores installationsvideoer for CoreLine-armaturer og LED-lysrør.